30-09-09

Speculaas

Dag Schatten van me..

De Pieten hebben gisteren de stoomboot eens gestart en wat blijkt? De schoorstenen zaten vol met nesten van de vogels die er in het voorjaar hun eieren hebben gelegd.. Ze zijn de hele dag bezig geweest om de nesten er uit te halen..

Toen dat werkje gebeurd was hebben ze de Stoomboot opnieuw gestart en ja hoor.. toen de kolen gloeiden kwam er rook uit de schoorstenen en hebben we een testritje gemaakt. Haha, een testritje met een Boot.. een testvaartje.. dat is beter..

Ik heb deze morgen al enkele brieven gelezen en ik laat via deze weten dat Kareltje uit Genoelselderen wel zijn bordje moet leegeten.. en niet alles aan de hond mag geven.. en Lisa uit Ham.. je mag gerust zijn hoor.. jouw kadootje ligt al klaar hier.. ik heb het toevallig zien liggen toen ik gisteren mijn wandeling doorheen de afgewerkte kadootje maakte..

Zo lieverds van me.. ik ga zodadelijk de chocolade eens proeven en de speculaasoven bekijken.. heel vreemd.. want we maken Sintjes in speculaas en er komen  Zwarte Pieten  in speculaas uit.. ik hou jullie op de hoogte..

Heel veel liefs, Sinterklaas.

 

De commentaren zijn gesloten.